Rólunk

Hol is kezdjem?

Kezdetben blogger oldalakon csináltam weblapot! Nem is volt vele gond pár évig!

Csináltam olyant ami úgy volt beállítva,hogy csak én láthattam!

Erre felraktam az üzleteim linkjeit, bannereit, hogy naponta ha ezt megnyitottam, innét elértem minden oldalam! Ide mentettem a felhasználói neveim, jelszavaim is! Ha találtam valami fontoss , hasznos dolgot a neten, azt is ide raktam fel egy oldalra! Mígnem egyszer eltünt az oldalam! Törölte a Google, mert az övüké a blogger! Oknak azt írta spamoltam az oldallal! Na ezt hogyan, hisz senki nem láthatja! Reklamálni sem lehetett, csak egy felülvizsgálatot lehetett kérni! Hasztalan! Csináltam egy újat! Persze a rengeteg hasznos dolgom mind elveszett! Azt pár hét mulva azt is törölték és a többi lapom közül is 10-et! 30-ból! Na elegem lett! Ekkor kezdtem el saját domainen, saját tárhelyen weblapot csinálni! Volt egy alapértelmezett szerkesztő , azzal kezdtem el dolgozni, de sok probléma volt vele, míg végül eltüntetett mindenem!

Hát megint újrakezdtem a honlap szerkesztést más szerkesztővel. Ez most azzal van csinálva! Remélem ez jó marad! Ennyit a honlapról!

Az üzletekről annyit, hogy évek óta kipróbáltam, megtapasztaltam sok mindent! Kipróbáltam mindenféle netes üzletet! Befektetősöket, PTC-ket, hybrid rendszereket, hirdetős profitmegosztókat, mlm rendszereket… Jöttek, mentek az üzletek! Volt amiben sok hasznom volt, van amelyikben sokat buktam! Tapasztaltam rengeteget! Most ezekre a tapasztalatokra hagyatkozva ajánlok üzleteket! Persze a neten lévő üzletek kiszámíthatatlanok, vigyázat velük! Volt hogy a PTC-ket csináltam nagyon, de sok időt elvesznek és azok közül is van ami hamar megszűnik, csaló, nem fizető lett! Pár működik szépen, majd ajánlok olyanokat is, de leginkább a befektetősökkel foglalkozom! PTC-ket legtöbbet INGYEN is el lehet kezdeni! Becsületes kitartó munkával kereshetünk velük pár $-t!

Aki akar tartson velünk!

Ha beregiztetek valahova az itt található linkekre, bannerokra, mindegy épp bnbmlm vagy Slufi az azonosító, írjatok! Írjátok meg a Skype azonosítótokat, mert általában vannak skype csoportjaink, ahova be tudlak húzni benneteket, ha kéritek!

E-mail: bnbmlm@gmail.com

Megosztás

Leave a Reply