BANNER HIRDETÉS INGYEN

BANNER HIRDETÉS INGYEN

A Szabad Vírus marketing hálózat ! http://www.slufi.01viral.com

Rendszeres INGYENES bannerhirdetésre szüksége van minden weboldal tulajdonosnak, látogatottsága megszerzéséhez,
fenntartásához és a növeléséhez.

Az első probléma, amibe beleütközünk:

számos ingyenes bannercsere rendszer működik ma már Magyarországon, de a nevében is benne van a hátránya: bannercsere. Vagyis jó esetben egy idegen (vagy éppen konkurens) banner megjelenítéséért kapunk cserébe egy bannermegjelenést.
Ez egyrészt nem sok, másrészt kezdő oldal esetén soha nem fog a kívánt szintre emelkedni. Ráadásul ki kell tennünk a saját oldalunkra idegen bannereket, sok esetben azt sem tudjuk beállítani, hogy ezek pontosan milyen bannerek is lesznek…
Eleve kevés kezdetben a látogatónk (ezen szeretnénk változtatni), így a megjelenítésért cserébe kapott bannermegjelenés sem lesz sok, a legtöbb esetben el sem jutunk vele az első átkattintásig sem, mivel nagyon sok bannermegjelenés kell, hogy átkattintás is szülessen belőle.

A 01Viral.com rendszere által, rendszeres átkattintást érhetünk el !

A következőkben leírt nagyon egyszerű, kipróbált és jól működő módszerrel ingyenesen juthatunk olyan sok bannermegjelenéshez, amely rövid idő alatt már napi szinten képes rendszeres átkattintásokat eredményezni.

A 01Viral.com rendszer működése röviden:

A napi sok ezer bannermegjelenés eléréséhez az üzleti életben jól ismert MLM rendszer előnyeit „fordították le” a készítők ingyenes banner „nyelvre”.

A lényege röviden: minden banner oldalon 5 banner található, legfelül a tulajdonos bannere, alatta az ő ajánlójának a bannere, és így tovább, 5 szinten keresztül.

Ha például a weblapunkon közzétett ismertető vagy az általunk feladott apróhirdetésünk révén 5 látogató regisztrál a mi 01Viral.com-os oldalunkon keresztül (létrehozva ezzel a saját banneres oldalát), akkor a mi bannerünk az ő oldalukon második helyen szerepel, vagyis 5 különböző oldalon… és ez így megy tovább 5 szinten keresztül.

Nagyon gyorsan épül a rendszer, ezért a bannerünk rövidesen több ezer oldalon fog megjelenni, melyeket a tulajdonosai folyamatosan hirdetnek.
A saját ingyenes hirdető rendszerünk aktuális állapota szintenként nyomon követhető a belépés után a ” Statistics ” menüben:
láthatjuk melyik szinten pontosan mennyi banneroldal jött már létre.

Erre a rendszerre is igaz, hogy kitartóan kell hirdetni, egészen addig, amíg az első szintünkön rendelkezünk a kívánt számú regisztrálóval.
Ezután a rendszer felépíti saját magát.

A saját oldalunkról érkezik majd a legkevesebb kattintás, hiszen a következő szinteken nagyságrendekkel egyre több banner oldalon szerepel a bannerünk, ezért nagyobb a valószínűsége, hogy ezek valamelyikén kattintanak ránk.
Magyarázat:
a saját banneroldalunkat csak mi magunk hirdetjük egyedül, de pl. az 5. szintünkön (ahol a mi bannerünk ötödik helyen szerepel) rövid idő múlva több ezren fogják hirdetni.
A rendszert kipróbálták, több bannerrel is, és hihetetlen hatékonysággal működik. Persze az is kell hozzá, hogy maga a banner olyan legyen, amire azért érdemes ráklikkelni !

A regisztráció / beállítás lépései:

1. lépés:
Kattints a következő regisztrációs linkre: http://www.slufi.01viral.com 

A bejövő oldalon az ” Information ” kék szövegre kattintva regisztrálj:
az oldal alján az e-mail címedet és keresztnevedet írd be majd később az első e-mailben megkapott (Spam mappában keresd) visszaigazoló linkre kattintva a 2. utáni 3. e-mailban kapott jelszóval (ami újra a Spamba érkezik) belépve válassz saját oldalcímet, (hogy mi legyen a linkedben, mint nekem az slufi: http://slufi.01viral.com) a ” Your banner ” részen pedig add meg a saját bannered linkjét:

Készíts egy 468×60 méretű bannert (képet), ezt töltsd fel a weboldaladra, és azt a linket kell megadni, amin a weboldaladra feltöltött bannered elérhető. A banner egyébként bármikor módosítható később is. (Szexuális tartalmú bannerek tulajdonosait gyorsan kidobják a rendszerből, ezért nem érdemes ilyesmivel próbálkozni.

2. lépés:
A saját 01Viral.com-os banner oldalad címét kell hirdetni (bárhol, ahol tudod, saját weblapon, fórumon, közösségi oldalakon, e-mail aláírásban, ingyenes hirdetőkben, stb…)
A banner oldalad címét a belépés után látod (vagy a ” Home ” menüben).
Legyél kreatív, egy rövid hirdetési szöveg elég.
A lényeg, hogy szerepeljen a hirdetésben a fent említett saját banner oldalad címe (írd oda, hogy itt tud regisztrálni).

Ezt a szöveget felteheted a saját oldalra is, kicserélve a regisztrációs linket a sajátodra.

Sok sikert !

Megosztás