Netcsapatunk Pénzcserélője

Skype Csoport Szabályzata:

Pénzcserélő csoport Összes tagját Üdvözlöm! Nem kötelező senkinek itt lenni, csak lehetőség!
Szabályzat! A rend, visszaélések elkerülése érdekében! A biztonságunk növelése miatt, Csak én léptethetek be embert!

Előbb jelentkezni kell nálam pár adategyeztetés miatt!  Skypom: s.lufi1 vagy emelem.meleme !

Partnerfelkérésbe kérem feltüntetni az ajánló nevét, vagy skype nevét és hogy a Pénzcserélő csoportba szeretne jelentkezni az illető!

E-mailban kérem elküldeni a Szükséges adatokat:
Ajánlója! Telefonszám,lakcím,E-mail cím. Kivel cserélt már! Megbízhatóság ellenőrzése céljából!
Email: netcsapatunk@gmail.com
Emailban kérem tárgyhoz a skype kíjelzett nevet, azonosítót beírni!

Üzenetbe Nevet, Skype kijelzet nevet, Skype azonositót vagyis Skype ID -t, Telefonszámot, lakcimet, E-mail címet!
Ezek vita, csalás elkerülése miatt, lelépés esélyének csökkentése érdekében kellenek!
Csoportban semmilyen üzletet nem szabad hirdetni, linkeket beírni!

Csak a fontos infókat írjuk be, pl. PayPal xx$-om cserélném STP xx$-ra,vagy: eladó xx$ Payzán, xxFt-ot kérek OTP Bankszámlára!
Nem Tracsparti szoba! Ha elkelt a kínált pénz, kérek mindenkit, azt feltüntetni egy új bejegyzéssel!
Csere ajánlott menete: Privátban bonyolódik, Aki kínál, vagy keres, az utal először, majd ha megkapta a másik fél, ő is utal! Egymást tájékoztatják a pénz megérkezéséről! Ettől egyéni megegyezés alapján eltérhet bárki! Egy bejegyzést a csere rendben történő lebonyolitásáról kérek beirni,mikor sikeresen véget ért! Nem bonyolult leírást, csak annyit: XY cseréltem ZK-val, minden rendben volt! Ebből a többiek láthatják,hogy az illető megbizható! Összeget csak kölcsönös beleegyezéssel irj be a cseréről! Ez azoknak jó,akik nagyobb öszegeket cserélnek,hogy mások ne féljenek ilyen öszegek cseréjétől velük! FONTOS! Aki kinál,Ő határozza meg mennyiért! Általában napi középárfolyamon megy a csere! Ha nem felel meg a kinált összeg, nem kérjük, de ennyi, semmi megjegyzést nem füzünk hozzá! Mindenki annyiért adja a saját pénzét, amennyiért ő jónak ítéli meg, Nem kötelező elcserélni, megvenni,de lehet másnak jó az ár! Ha meg nem, akkor megmarad az illetőnek! De csak olyan árat adjunk meg amihez tartjuk magunkat, az ne legyen, hogy nem viszik ennyiért, picit lejjebb viszem 5 perc múlva,aztán megint öt perc múlva még lejjebb! Utalásoknak van általában költsége!
Paypalnál ne üzletileg utalj, akkor nincs költség! Ahol költség van, pl STP, EgoPay előre meg kell beszélni és úgy számolni,ha pl. 20$ kell,akkor 21-22-öt kérj, hogy megérkezzen a 20$ és ugyanúgy utald vissza! Ha pl. 20-at szeretnél, 21-et kérsz, mert akkor érkezik 20, akkor 21-et fizess ki, tehát a bruttót, amit küldenek! A levonás általában a vevőt terheli! Vita ebből ne legyen! Pénzügyi segitséget,tanácsokat lehet kérni és aki biztosat tud, segítsen válaszával, az mindenkinek jól jöhet!
A szabályzat többször bemásolásra fog kerülni, tehát ennek nemtudása nem ment fel senkit az alkalmazása alól és ezért kizárásra kerül aki nem tartja be! Szabályzat modosításának joga fenntartva!
Sikeres Üzletet Kívánok Mindenkinek!

 

Kérek mindenkit ha tudomást szerez valakiről,hogy csaló, átvert valakit, nem korrekt azt nekem írja meg,  közzéteszem itt >>>>>>>>

 

Csalók:


 

 

Megosztás

3 hozzászólás to “Netcsapatunk Pénzcserélője

Leave a Reply