Fontos hír 2015.04.13.

Ivica “Biztosan mindenki már megkapta a “kedves” konkurenciától a világ végéről szóló cikkeket. Üzenem nekik, köszönjük a reklámot mert így megismerhetik mások is a mi cégünket. Most a pontos információt adnám át nektek,  a tulajdonos nyilatkozata egy újabb konferenciáról és az egyik legmagasabb vezetőtől jön és a végén meg jön hab a tortán.”

3

Jamison Palmer rövid üzenete minden UFUN tagnak.

Nyilvánvalóan ez egy kényes kérdés és az UFUN cég együtt működve az ügyvédeinkkel és a vezetőinkkel azon dolgozik , hogy pontosan hogyan reagáljon erre.

Kérem vegyék észre, hogy minden weboldalunk és rendszerünk hibátlanul működik és az UFUN cég a megszokott módon halad tovább.

Mint ezt többször hangoztattam…a UFUN céget nem lehet megállítani. Ezt kimondva… a cég most is együttműködik a thaiföldi kormánnyal, hogy ezt az esetet megoldják.

Rengeteg a spekuláció, ami online útnak indult és a sztori ki lett csűrve-csavarva. De az IGAZSÁG nemsoká úgyis napvilágot lát.

Dato Danial Tay beszéde, amit 2015 április 11-én tartott Malajziában 2000 ember előtt, ahol a thaiföldi eseményeket is említette.
És most a Dato Daniel Tay beszéd fordítása.

A cégünk nagyon jól teljesít és stabil Malajziában, Thaiföldön és azokban az országokban, ahol már megnyitottuk az irodáinkat. Muszáj elismernem, hogy sok a versenytárs a világban, akik mindent megtesznek, hogy megszabaduljanak tőlünk. Nekünk viszont nem kell aggódnunk, mert ezt az esetet is megoldjuk a thaiföldi hatóságokkal, betartva minden törvényt és szabályt. Hiszem, hogy ez gyorsan megoldódik, mert ez már nem az első ilyen eset. Találkoztunk már ezelőtt is ilyen és hasonló problémákkal. Ne aggódjanak emiatt, mert mi már nem egy új és kis cég vagyunk, irodáink vannak 10 országban és 400 ezer a tagjaink száma, akik több mint 80 országból származnak! Hiszem , hogy ez év végéig már 150 országból fognak csatlakozni hozzánk! Ez semmi gondot nem fog okozni!

Első naptól fogva, ahogy létrejött a UFUN Group cég, nem volt szándékom becsapni az embereket és elmenekülni! SOHA!!! Mi megoldunk bármilyen problémát, amit elénk raknak! Nem adjuk fel a harcot amíg sikeresek nem leszünk és amíg minden egyes tagunk nyereséges nem lesz!

Nem tagadom, hogy sok a csaló cég, pénzjáték a piacon, de mindig vannak kivételek, legalább egy a százból, ami nem más mint a mi UFUN cégünk.

Könnyen találhattok képeket, videókat vagy híreket , amelyeken szerepelek a Google-on , Facebook-on , Youtube-on stb. Ami annyit jelent, nem bujkálok. Az emberek azt gondolják , el lehet menekülni Afrikába ha valaki törvényellenes dolgokat csinál de nem ÉN, mert már Afrikában is hivatalosan jelen van a UFUN cég. Biztosítalak benneteket, hogy nincs szándékomban megváltoztatni a nevemet , vagy plasztikai műtétet elvégezni magamon.

Ez a jegy egy irányba szól. Nincs visszaút amíg siker nem koronáz minket! Most nem állnék itt, ha menekülési terveim lennének. Az én küldetésem, hogy a UFUN cég, a UToken és az összes tag sikeres legyen!!!

Hogy a sztori még szebb legyen a rendőrség tagjai akik ott voltak a “világvége” eseményen, csatlakoztak a UFUN céghez.

1

5

Újabb kávézó Melbourne-ben elfogadja UTokent mint fizetőeszköz

4

ANOTHER MELBOURNE CAFE ACCEPT UTOKEN.
Address:601 bourke st Melbourne cbd
Contact number: 61-96202195

 

És mint mondta a Jamison Parker , az igazság úgyis kiderül!

2

3 nap vizsgálat után a thaiföldi rendőrség és a hatóságok elengedték a letartóztatott személyeket. A hadsereg vezetője bejelentette , hogy a UFUN STORE Co. LTD legális cég és betartotta a Direct Marketing szabályokat és törvényeket!

 

Ilyet sosem tettem, de most nem bírom ki szavak nélkül hagyni a rosszindulatot ami jött a cégünk felé. Konkurenciának üzenem, KÖSZÖNÖM a aggodalmaskodásotokat, jól vagyunk!!! És Ti?

Köszönjük Ivica!

Megosztás

2 hozzászólás to “Fontos hír 2015.04.13.

 • Szia, ezt a szöveget hol láttad pontosan? Köszi! Nem találtam normális linkeket rákeresve ezekre. Elküldöd? Köszi! Szia!

  “After 3 days of investigation, the Military Office of Thailand decided to give order to release 3 person arrested last Saturday.

  The Military had verify that uFun Store Co. Ltd are legal and fulfilled all the rules of Direct Selling business.

  They notice that uFun Store Co. Ltd had running a legal direct selling business since 2014.

  The General Atiwat Soonpan and the 2nd princess of the Royal Thai had giving full responsible and support of the business.

  Three people that arrested last Saturday has been release from the Bangkok Royal Police Station today.

  The related authorities will give full report on the investigation after they complete the report.”

  • Szia!
   Ezt Ivicától idéztem, ő pedig egyenes kapcsolatban áll a vezetőséggel!
   Nekünk ő a vezetőnk, amit ő mond, teljes mértékben elfopgadjuk!
   Megbízunk benne, ezért is csatlakoztunk hozzá!
   Amit ismeretlenek mondanak, állítanak, azt nem tudom cáfolni sem, megerősíteni sem!
   Köszönöm!
   Üdv!

Leave a Reply