Pontok küldéséről

Az UFUN cég bejelentette , hogy a pontok kiosztása megváltozott. Innentől a cég először meg kell hogy kapja az átutalt összeget és csak utána küldi a pontokat. Tehát igen, lehet továbbra is küldeni a pénzeket a megadott számlára csak nem tudjuk pontossan megmondani, mennyi időt vesz igénybe, hogy a pontok megérkezzenek. Most is mindenki várja a legutóbb elküldött utalások után a pontokat. Elnézést kérünk a várakozások miatt és mindent megteszünk, hogy a pontok minnél előbb megérkezzenek. A változások miatt azt javasoltam , hogy egy két napra ne küldjünk újabb utalásokat, hogy a pénzügyi osztálynál ne halmozódjon a sor. És realisztikus elvárásokat akarunk a tagoktól, ami a pontok megérkezésének idejét illetti. Egyidőben várjuk az új befizetési rendszer elindítását ami úgylátszik nemsokára meg fog történni. Mint ahogy mondtam a legnagyobb híreket a cég csak ezután fogja bejelenteni. Azok akik eddig is el voltak képedve a cég teljesítményétől, azok is csak ámulni fognak az ezutáni bejelentéseket követően….. Jamison Palmer

 

Frissebb hír:

Most jött az üzenet a mi felső vonalunktól, hogy aki be tudja mutatni az átutalási megbízás teljesítéséről szóló banki dokumentumot, az előbb kaphatja meg a pontokat! Tehát kérem azokat akik eddig csak az átutalás aláírását vagy csak a megbízást küldték el, azok a már teljesített utalásról szóló dokumentumot küldjék el a szponzoruknak, vagy nekem.
Ez most azokra vonatkozik akik várják a pontokat és mindenki másra is aki mától befizeti a csomagot.
Tehát egy kis útmutató arról mi elegendő, hogy elfogadják. Amikor beléptek a bankotok online felületére akkor a számlatörténet felületre lépve ott kell lennie az elutalt összeg a cég számára és erről készítsetek egy képernyő fotót, vagy a banki kivonaton ott kell szerepelnie az elutalt összeg.

Megosztás

Leave a Reply