Boldog nyugdíjas kor

Téged is foglalkoztat, hogy öregkorodra lesz-e elegendő nyugdíjad?Couple jumping outdoors at park by lake smiling

Mennyit szánnál rá, hogy 5 év múlva akár havi 500000Ft nyugdíjad legyen?

(Sokan azt mondják, bárcsak 100000Ft meglenne, vagy mire odaérek legyen még nyugdíj!)

Mennyi munkát, mennyi időt szánnál rá?

Mit teszel érte?

Itt most betehetnék rengeteg cikket arról miket írnak hozzáértő elemzők a jövőbeli nyugdíjjakról, de gondolom ezzel  Ti is tisztában vagytok!

“A nyugdíjhelyzet Politikától függetlenül nagyon rossz helyzetben van! Nem kell matematikai zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk arra, hogy egyre több nyugdíjast (2013-ban kb. 3 900 000-en lesznek) egyre kevesebb aktív dolgozó befizetett járulékaiból egyre kevésbé lehetséges! A matematikát pedig a nem tudom milyen szuper hatalmon lévő párt sem képes megváltoztatni!!! Most komolyan, ez tényleg érthetetlen, vagy inkább az van, hogy dugjátok a fejeteket a homokba és szitkozódtok, mert azt könnyebb, kényelmesebb, mint szembenézni a valós, eléggé tragikus nyugdíjhelyzettel???”

Te mit gondolsz?


Mikor mész nyugdíjba? Foglalkoztat a kérdés?

Nyugdíjkorhatár táblázat nők és férfiak esetén 2015

nyugdijkorhatár


Megoldásra kínálnak rengeteg mindent! Pl. Neten végezhető munkát, Befektetést, hálózatépítést, MLM, Forex kereskedést, Direkt értékesítést, Otthonról végezhető munkák tömkelegét, vagy Lottóz, Szerencsejátékok közül is válogathatsz bőven! Szóval van megoldás!

De Te melyikhez értesz?

Én sokféléhez, mégis amit itt ajánlok nektek, ebből várom a biztos jövedelmem 5 év múlva, de lehet már 2 év múlva!nyugdijasok_nyaralnak_ph

Ehhez nem kell semmilyen tudás!Boldog nyugdij

Egy egyszeri csatlakozási díjjal be kell csatlakozni, hátradőlni és várni!

 543d5547c7fa7Persze ez csak egy lehetőség, el is mehetsz mellette! Csak megmutatom neked is, hogy tudd van ilyen! Én Nélküled is élek vele! De ha akarsz tarts velem! Keress és segítek!

Bővebben itt kapsz tájékoztatást: Kattints ide!


1932öregkor1slide-image-3

Szóval, Kattints ide!

 

Megosztás

Leave a Reply