T4eo

T4eo 

T4EO (korábban POWERADCASH)

T4EO (korábban POWERADCASH)

Gyors áttekintés:
Profitmegosztó hirdetési oldal, PTC résszel.
2014. július 1. óta működő program.
Nyereség visszaosztás a tagoknak, 115%-ig.
Lehetőség van reklámozni a saját honlapunkat.
Hirdetési csomagok 1.09$-tól.
Nem szükséges hálózatot építeni.
5-10% jutalék a szponzoráltak vásárlásai után.

Fizetési lehetőségek:
Perfect Money, Solidtrustpay, PayPal, Uphold

 

A T4eo egy olyan profitmegosztó honlap, amelyben egy PTC rész is van, ahol plusz pénzt lehet termelni. Az oldal adminja Zsolt, aki évek óta foglalkozik hasonló profitmegosztó oldalakkal és egy megbízható ember. A honlap mögött álló társaság hivatalos bejegyzéssel is rendelkezik.
A legtöbb profitmegosztónál először be kell fizetni valamennyi pénzt, hogy a felhiasználó kaphasson olyan reklámokat, amivel utána pénzt tud keresni. A T4eo-ban lehetőség van befizetés nélkül is elindulni! Többféle módon is lehet keresni a weboldalon:

Forgalomcsere

A forgalomcsere oldalon napi 10 reklámot kell megnézni ahhoz, hogy a következő napon azonnal fizető linkeket osszon ki a rendszer. A Forgalomcsere oldalt a Szörfölés Indítása menüpontban lehet elérni. A szörfölésért hirdetési krediteket kapsz, amiket felhasználhatsz a saját weboldalad vagy üzleteid hirdetésére. A saját reklámjaid ugyanitt fognak megjelenni mások számára.

Bónusz csomagok

Bónusz csomagokat lehet vásárolni már 1.09$-tól. Ezt a Hirdetések vásárlása menüpontban találjuk. A Bónusz hirdetési csomag nem egy befektetés, hanem egy hirdetési szolgáltatás! A Bónusz csomagok különböző típusú és mennyiségű hirdetési krediteket illetve Jutalompozíciókat tartalmaznak. A T4eo árbevételének egy részét minden nap visszaosztják azon tagok között, akik már rendelkeznek aktív jutalompozícióval:
részesedés a profitból, amíg a csomagokhoz kapott jutalompozíciók el nem érik az 1.25$-t (jelenleg ez 10-15% hasznot jelent a csomag típusától függően)
garantált látogatók a megadott weboldalra, a kreditek erejéig
kötelezően napi 10 db reklámot meg kell nézni a részesedésért a Forgalomcsere programban részesedés kiszámítása naponta

A 115% összegben kifejezve azt jelenti, hogy ha veszek 10 db 1.09$-os csomagot 10.9$-ért, akkor összesen 12.5$-t fogok visszakapni a lejárat végére. Azt még hozzátenném, hogy ha már kötelező kattintgatni naponta, akkor érdemes legalább 100$-ért vásárolni, mert így 15$ haszon keletkezik pár hét alatt. Bónusz csomagokból típusonként naponta 1-1 darab vásárolható.
Ezt a munkát csinálhatod munka mellett, diákként vagy akár nyugdíjasként is. Igazi otthoni munka, viszont mindennap meg kell nézni a 10 reklámot, ha keresni akarsz vele.

Azonnal fizető linkek

Ha megnézünk 10 db. reklámot a Forgalomcsere programban, akkor szerveridő szerint a következő napon Azonnal Fizető linkeket fog kiosztani a rendszer. Látogasd meg az Azonnal fizető linkeket az Irányítópult alján. Kattints a linkekre, nézd meg a hirdetést, add meg a captcha kódot és a megtekintésért járó összeget azonnal jóváírják a fiókegyenlegeden.

Ajánlói jutalékok

Hívd meg barátaidat a T4eo-ra a Barátok meghívása menüpontban található ajánlói linkeddel. Amikor a referáltjaid vásárolnak jutalékot kapsz. Továbbá, ha a referáltjaid hirdetéseket szörfölnek a Forgalomcsere programban, forgalomcsere krediteket kapsz két szinten, ha továbbfejlesztetted a fiókodat. A 2. szint eléréséhez tovább kell fejleszteni a fiókot, ami naponta 1.1$-ba kerül, viszont a fejlesztés tartalmaz egy Jutalompozíciót is, ami profitot termel.
Az első szint minden tag számára elérhető és itt 5% jutalékot írnak jóvá a referáltak hirdetés vásárlásai után, továbbfejlesztett fiókkal ez már 10%.
Ez egy nagyon jó kiegészítő pénzkereset lehet, amennyiben valaki dolgozik vele. A program Magyarországon indult, tehát külföldön még kevesen ismerik. Akinek vannak külföldi ismeretségei, pláne részt vesz más külföldi profitmegosztó oldalakban is, annak érdemes elkezdeni a munkát a T4eo-ban is. A teljes külföldi piac ott áll és várja az új, megbízható lehetőségeket.
Azokat a tagokat, akik ajánlói link nélkül regisztrálnak, kiosztják véletlenszerűen olyan tagoknak, akik Fejlesztett fiókkal rendelkeznek. Tehát az is kaphat referáltakat, aki nem tud vagy nem akar szponzorálni.

Hirdetés feladása

Ha hirdetni szeretnénk a weboldalunkat vagy bármilyen más internetes üzletet, akkor a T4eo az egyik legjobb választás, hiszen több ezer tagja van már most is. Hirdetésre felhasználható egyrészt a bónusz csomagok után kapott többféle hirdetési kredit és vásárolhatunk Üzleti Csomagot is. Kétféle hirdetési csomag érhető el jelenleg: Alap és Közepes. Ezeket is a Hirdetések vásárlása menüben találjuk meg. Az üzleti csomagok nem termelnek profitot, tehát ezek vásárlásával nem tudunk pénzt keresni. Viszont többféle módon is tudunk hirdetni velük, ami fontos szempont ha hatékony kampányt szeretnénk indítani.

Kifizetések

A minimális kikérési limit 5$.
A kifizetések manuálisan történnek, kb. 1-7 munkanap alatt teljesülnek.
Még egy fontos infó. Többen (főleg a külföldiek közül) tartanak attól, hogy a PayPal eddig minden profitmegosztó oldalnak zárolta a számláját. Az admin PAC indításakor is kért tőlük egy tájékoztatást, hogy használhatja-e az oldalhoz a PayPal számlát és most a T4eo-nál is. Mindkét esetben azt a választ kapta, hogy nyugodtan használhatja vásárlásokhoz és kifizetésekhez is.

Jelentkezés

Ha úgy döntöttél, hogy indulhat a munka, akkor itt tudsz regisztrálni!

Ha kérdésed van írj ide!

 

T4eo

Megosztás

Comments are closed.